Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İDO Başkan Vekili Brian Souter'den bağımsızlık mücadelesi

200 kişi imzaladı Bağımsızlık yanlısı partiye 1 milyon sterlin bağış

200 kişi imzaladı

Bağımsızlık yanlısı partiye 1 milyon sterlin bağış yapan Souter, dün de çok sayıda işadamıyla birlikte The Herald gazetesine açık bir mektup yazarak bağımsızlığın İskoç ekonomisinin çıkarına olacağını savundu.

Stagecoach firmasının patronu olan Brian Souter’ın 200 civarı işadamı ile birlikte imzaladığı mektupta, bağımsız İskoçya’nın inovasyonu ve girişimciliği cesaretlendireceği, İskoçya’nın bağımsız olması halinde kaynakların ülkenin çıkarları doğrultusunda kullanılacağı vurgulandı. Mektupta ayrıca İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden çıkma ihtimalinin İskoç ekonomisi için açık bir tehdit olduğu kaydedildi.

Önceki gün ise 130 işadamından oluşan başka bir grup da bağımsızlığın ekonomiyi olumsuz etkileyeceğini savunan açık bir mektup yayınlamıştı.