Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

blank

blank

blank

blank

blank

M/F Arslantepe ve M/F Battalgazi feribotları suya indi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı Tersaneler ve Kıyı Yapıları

blank

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılarak, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen 2 adet feribot yakında seferlere başlayacak. 

Konuyla ilgili yapılan açılamada, Mayıs ayında yapımı tamamlanarak suya indirilen feribotların Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne devir-teslim işlemlerinin tamamlandığı bildirildi. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından 2 ay süresince deneme seyirleri yapılan feribotların kısa bir süre içerisinde seferlerine başlayacağı kaydedildi.

Açıklamanın devamında, “Battalgazi ve Aslantepe isimli feribotlar her türlü konfora sahip. Birisi 30 araç 100 yolcu, birisi de 30 araç 50 yolcu kapasiteli olan feribotlar, yolcuların rahatlığı için her türlü konfora sahip. 36 metre boyunda, 13 metre eninde ve 1,9 metre drafta sahip olan feribotlar, klima sistemi, engelli kullanımına uygun, büfe ve diğer sosyal donatılara sahip bulunuyor” denildi.

feribot-004.jpg