Side Sualtı Sergi projesi ihale sürecinde

Antalya Deniz Ticaret Odası (DTO) ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliğiyle 2015 sezonuna yetiştirilecek olan ‘Side Sualtı Sergi’ projesinde ihale sürecine girildi.

Geçtiğimiz günlerde BAKA Antalya Yatırım Destik Ofisi’nde Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Alaattin Özyürek ile birlikte proje sözleşmesini imzalayan Antalya DTO Başkanı İnanç Kendiroğlu, ihale sürecinin başladığını 3 ay içinde de çalışmaların start alacağını belirtti. Kış sezonunda su altı sergi alanının yapımının tamamlanacağını ve alanın kış şartlarına uyumu ve sağlamlığının test edileceğini kaydeden Kendiroğlu, “Side Sualtı Sergi alanı 2015 sezonunda açılacak. Binlerce turistin burayı ziyaret etmesi bekleniyor. Sergi alanıyla birlikte su altında sergilenen eserlerin hediyelik yapım işlerine başlanılacak” dedi.

İsim ve marka tescil işlemlerinin de yapım işiyle paralel ilerleyeceğini vurgulayan Kendiroğlu, Kemer Üç adalar mevkiinde aynı proje için çalışmaların başlatıldığını kaydetti. Sualtı sergi projesinin farklı bir çalışma olduğunu, dünyada birkaç ülkede bulunduğunu söyleyen Kendiroğlu, “Biz ardı ardına Antalya’nın doğusuna ve batısına yapmayı planlıyoruz. Burası bir cazibe merkezi olacak, dalış sporuna özendirecek ve binlerce turisti çekecek. Side 2015 yılında açılacak, kısa süre içinde de Kemer’i hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !




https://www.sualtigazetesi.com/wp-content/uploads/image-2-3.png