Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Doğuş Yelken’den TEOS Yat ve Yelken Kulübü’ne destek

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi, yaptığı açıklamayla İzmir depreminde büyük zarar

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi, yaptığı açıklamayla İzmir depreminde büyük zarar gören ve tüm malzemelerini kaybeden Teos Yat ve Yelken Kulübü’ne destek mesajı yayınladı.

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi, depremde büyük zarar gören Teos Yat ve Yelken Kulübü’ne Şubeden yapılan açıklamada, “Güzel şehrimiz İzmir’de yelkeni çocuklarla, gençlerle buluşturan, Türk yelkenciliğine hizmet eden Teos Yat ve Yelken Kulübü’nün depremde gördüğü zarar için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; yanlarında olduğumuzu paylaşmak istiyoruz” sözleri sarf edildi.

“TEOS İçin Hazırız”

Fenerbahçe Doğuş Yelken Sorumlusu Selma Altay Rodopman da konuyla ilgili olarak, “Pek çok çocuğu ve genci yelkene kazandıran, İzmir’in Yelkenci gençlerine ve Türk yelkenciliğine hizmet eden TEOS’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu yaraları ancak ve ancak hep birlikte harekete geçersek sarabiliriz. Yelkencilik dünyasının bir araya gelmesi, adımlar atması gerekiyor. Biz bu konuda hazırız.

Kaynak: Milliyet