DUNYADAKİ 34 FARKLİ PARKURDA AYNİ ANDA KOSULDU

04 Mayıs 2014 Pazar

– Daha önce hiç yapılmamış konseptiyle tüm dünyada dikkatleri üzerine toplayan yılın en anlamlı ve büyük etkinliklerinden Wings for Life World Run bugün Alanya nın da içinde bulunduğu dünyadaki 6 kıtada, 34 farklı noktada, 14 farklı zaman diliminde ve 4 mevsimde aynı anda gerçekleştirildi.

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak sağlamak ve hastalıkla ilgili bilinci artırmak için düzenlenen küresel yarışa dünya çapında milyonlarca kişi televizyon ekranlarından şahit oldu.catcher cara yakalanan Lemawork Ketama olurken, kadınlarda 54,79 km de Norveç ten Elise Selvikvak oldu.

Türkiye den 1103 kişinin start aldığı yarışın start çizgisinde Oyuncu Burcu Kara ve Hande Subaşı, Dağ Aslanı Ahmet Arslan ve Dünya Şampiyonu Motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile koşma şansını yakalayan katılımcıların tamamı bugün koşamayanlar için koşmanın mutluluğunu yaşadı.

Dünya birincisi erkeklerde Avusturya dan 78,58 km de Alanya da Yağız Avcı ve Bahadır Gücenmez in kullandığı yakalama aracını gören son kişi olan Türkiye birincisi erkeklerde Murat Kaya (55,93 km de geçildi), kadınlarda Svetlana Shepeleva (48,29 km de geçildi) oldu. Bu sonuçlara göre global sıralamada Türkiye; kadınlarda 3 üncü, erkeklerde 15 inci sırada yer aldı.

Kaynak: turizmhaberleri.com

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !




https://www.sualtigazetesi.com/wp-content/uploads/image-2-3.png