Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

500 ISSİZ KADİNİN YUZUNU GULDURECEK TATLİ IS..!

01 Temmuz 2014 Salı – turizmhaberleri.com/haber merkezi Kendi çabalarıyla var olmaya çalışan

01 Temmuz 2014 Salı

turizmhaberleri.com/haber merkezi

Kendi çabalarıyla var olmaya çalışan kadınların ekonomiye kazandırılması amacıyla, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Bursa, Samsun, Trakya Büyükşehir Belediyeleri işbirliği ile kurulacak olan stantlarda Avrupa ve Balkan ülkelerinde yaygın olan “Poniçka ” tatlısının satışı ile engelli ve işsiz kadınların iş sahibi yapılması hedefleniyor.

Dünyada ve ülkemizde kadınların ucuz ve yedek işgücü olarak görülmesi işsizlik verileriyle tartışılmaz bir gerçek olarak ön planda…Özellikle de dar gelirli ailelerin ve tutunacak dalı olmayan kadınların dört duvar arasında kalan yaşamları destek bekliyor..


KADINLARIN HAYATINDA LEZZETLİ BİR UMUT…
Bu amaçla Balkan ülkeleri ve Avrupa ülkelerinde yaygın olarak tüketilen ve TTG Gıda Limitet Şirketi tarafından Türkiye’ye getirilen bu yeni lezzet “Poniçka ” işsiz kadınlara umut ışığı olacak.

” Tatlı umutlar, Tatlı gülüşler Projesi Koordinatörü Hüzün Yücel; ” dezavantajlı, engelli ve işsiz kadınları istihdam ederek hayatlarına hem lezzet hem de maddi-manevi güç katacağız. Türkiye’ye ilk kez gelen Poniçka tatlısının satışı için belediyelerle işbirliği yapılacak. Projeye dahil olan kadınlara SSK ve maaş ödenecek. Öncelikle 7 ilde uygulanacak olan satışlar zamanla Türkiye genelinde yaygınlaşacak. ” dedi.

Kaynak: turizmhaberleri.com