Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3. ACE of M.I.C.E. FUARI 16 MARTTA BAŞLIYOR

2014 yılından beri düzenlenen; ulusal ve uluslararası toplantı, kongre ve

2014 yılından beri düzenlenen; ulusal ve uluslararası toplantı, kongre ve etkinlik (MICE) profesyonellerini aynı çatı altında toplayan “ACE of M.I.C.E. Exhibition” fuarı bu sene 16 Mart tarihinde üçüncü kez kapılarını açacak.

Üç gün boyunca bu alandaki profesyonellerin bir araya geleceği fuarda sempozyum, konferans, etkinlik ve network etkinlikleri düzenlenecek.

Tüm dünyadan MICE profesyonellerini aynı çatı altında toplayan “ACE of M.I.C.E. Exhibition” fuarı 2015 yılında 25 ülkeden 269 katılımcı, 11.687 ziyaretçi ağırladı.

Bu sene gerçekleşecek organizasyon ile çıtasını yükselterek devam eden fuarın ikinci gününde ise ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödül Töreni yapılacak.

Fuarda Türkiye, Kuzey ve Latin Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya ülkelerinden toplamda 656 satın alıcı ağırlanacak.

Fuar etkinlik programı

Fuar kapsamında düzenlenecek etkinlikler şunlar:

MICE’ın Kadınları (16 Mart 2016)
Kurumsal firmaların, MICE sektörünün ve cemiyet hayatının önemli ve etkili kadın simalarının ağırlanacağı “MICE’ın Kadınları” isimli panelde kadınların sektöre bakışı, yaşanan problemler, çözüm önerileri ve etkinlik başarı hikayeleri anlatılacak.

“Speakers’ Corner” (16-17-18 Mart 2016)
3 gün boyunca 15.000 üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak olan fuar alanında kurulu olacak “Speakers’ Corner” konusunun uzmanı yerli ve yabancı konuşmacıları ağırlayacak. Sosyal medya, nöromarketing, hybrid toplantılar, greenmeeting, mobil etkinlik çözümleri, etkinlik teknolojileri ve daha pek çok farklı konudaki oturumlar yer alacak.

Network Parti (16 Mart 2016)
Yerli ve yabancı satın alıcılar, katılımcı firmalar, konuşmacılar ile basın mensuplarının davetli olduğu Network Parti’de özel şov ve performanslar olacak.

ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödül Gecesi (17 Mart 2016)
Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek gecede, ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri verilecek. ACE of M.I.C.E. ödülleri, 32 kategorinin en iyilerini belirleyecek.

Fuarcılık Sektörünün Geleceği, Sergileme ve Stand Tasarımcıları Derneği Çalıştay ve Zirvesi (18 Mart 2016)
Program kapsamında üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık ve endüstriyel tasarım bölümü öğrencilerinin katılımıyla bir çalıştay düzenlenecek. Zirve kapsamında 3 farklı oturum organize edilecek. Fuarcılık Sektörünün Geleceği; Fuar, Kongre ve Etkinlik Alanlarında (Stand)Geçici Yapıların Tarif Edilmesi; (Stand) Geçici Yapıları İnşa Eden Şirketlerin Kriterlerinin Belirlenmesi başlıklı oturumlarla fuarcılık sektörü masaya yatırılacak.

Üniversiteler MICE Sektörü ile Buluşuyor (18 Mart 2016)
Türkiye’deki 15 köklü üniversitenin Turizm ve Pazarlama İletişimi Fakültesi öğrenci ve öğretim görevlilerinin sektör duayenleri ile bir araya geleceği çalıştay ve interaktif söyleşiler birçok akademisyeni, etkinlik profesyonelini ve öğrenciyi bir araya getirecek.

Kaynak: Turizm Gazetesi