Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yunanistan’dan turizm atağı: Deniz uçağı

Yunanistan’da deniz uçakları havayolları ile ilgili stratejik kalkınma planı pilot

Yunanistan’da deniz uçakları havayolları ile ilgili stratejik kalkınma planı pilot olarak Peloponissos Eyaleti’nde hayata geçirilecek.

Konuyu görüşmek üzere bir araya gelen Ulaştırma Bakan Yardımcısı Mihalis Papadopulos ile Peloponissos Eyalet Başkanı Petros Tatulis Bu yönde karar aldı.

Papadopulos ile Tatulis yaptıkları ortak açıklamada “Hedefimiz deniz uçaklarının düzenli bir ulaşım aracı değil, alternatif bir turizm ürününü teşkil etmesidir” ifadelerine yer verdiler ve eklediler “Bu turistik ürünün gelişmesine katkıda bulunacak ortaklıklar da oluşturacaktır.”

Öte yandan Peloponissos Eyalet Başkanı Tatulis bülgedeki yol ağının bakımına ve güvenlik seviyesinin arttırılmasına yönelik Ulaştırma Bakanından önlemler alınması gerektiğini kaydetti.