Türkiye Dalış Merkezleri Kurulu

Sevgili Dalış Merkezi yöneticileri ve eğitmen arkadaşlarım,

TSSF Genel Kurulu’nda yeni kadromuz tekrar seçildi ve işbaşında. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalar ve sizler için en iyiye karar verme çabalarımız devam ediyor. Yeni Yönetim Kurulu olarak önemli kararlar aldık. Bunlardan bir kaçını burada ön duyuru olarak size bildirmekten dolayı mutluyum.

Tüm Türkiye olarak Dalış Merkezlerimiz, 18 bölgeye ayrılıp, her bölge kendi içinde temsilcisini seçecek, seçilen temsilciler ise Türkiye Dalış Merkezleri Kurulu’nu oluşturulacaklar. Sonuç olarak yaşadığınız sıkıntıları ve çözüm bekleyen tüm sorunlarınızı temsilcilerinizle paylaşacak ve Federasyonumuz yönetimi ile birlikte çözümler üretebileceksiniz. Bu doğrultuda oluşturulacak dalış talimatlarının hayata geçirilişinde hep birlikte karar vermek ve çözümlere birlikte eğilmek isteğindeyiz.

Değerli arkadaşlarım,

TSSF bünyesinden ilişiği disiplin nedenleri ile çıkarılmış bazı arkadaşların da içinde olduğu facebook ve diğer iletişim organları ile yaptıkları yasal olmayan duyuru ve vaatler çözümden uzak ve sadece sizlerin gündemine gelmek için yapılmış çalışmalardır. Biliyorsunuz bizler Türkiye Cumhuriyetinin yetki verdiği yasa ve yönetmeliklere uygun çalışmak durumundayız.

Lütfen bu tür yasal zemini olmayan çağrıları dikkate almayınız.

Dalış ve eğitim kitapçıklarımız ve cd’lerimiz tümüyle değişecek sizlerin temsilcilerinizle yapacağınız görüşmeler ışığında yenilenecektir. Resmi kurum ve kuruluşlarla, örneğin Turizm Bakanlığı, Liman Başkanlığı ve SGK ile yaşadığınız sorunları Dalış Merkezleri bölge temsilcilikleriyle birlikte gidip çözümü hep birlikte arayacağız.

Yeni sezon için belgeler ve diğer tüm malzeme bedellerine artış uygulanmamıştır. Yine alacağınız belgelerde yüzde 5 ile yüzde 30 arası indirimler de söz konusu olacaktır. Şimdilik bu ön duyuruyu yapmış olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.

Yıllarca dalış merkezi işletmiş bir eğitmen olarak sizleri ve sorunlarınızı çok iyi anlıyorum. Çözüm için sizlerin her zaman yanında olacağımızı buradan bildiririm. Ayrıntıları en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım. Merak ettiklerinizi mesai saatleri içerisinde beni arayarak sorabilirsiniz. Şimdiden herkese bol kazançlı bir sezon diliyorum.

Bedri SİNCAR
TSSF Başkan Yardımcısı
mail:bedrisincar@tssf.gov.tr
www.bedrisincar.com


TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU
İstanbul Birimi İrtibat Bilgileri
Telefon : 0216 348 08 08 pbx
Faks : 0216 348 55 44
Adres : Fahrettin Kerim Gökay Cad.
Ortaklar Is Merk. No:71/57 Kat:9
Kadiköy ISTANBUL

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !




https://www.sualtigazetesi.com/wp-content/uploads/image-2-3.png