Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayıp gençler için denize çıkanlara uyarı

İstanbul Valiliği Basın Danışmanı ve Kriz Merkezi İletişim Koordinatörü Bekir

İstanbul Valiliği Basın Danışmanı ve Kriz Merkezi İletişim Koordinatörü Bekir Kaplan, gün içinde yapılacak çalışmalar hakkında ailelere bilgiverdi. Kaplan, çalışmaların AFAD, SahilGüvenlik ve İstanbul İtfaiyesi’nin yanı sıra gönüllü ekiplerce sürdürüldüğüne işaret ederek, Kapıdağ Yarımadası civarında da 10 botun çalışmalara katıldığını söyledi.

Marmara’nın güneyinde 203 personel ve 12 deniz aracının da çalışmalara iştirak ettiğibilgisini veren Kaplan, kontrol edilen yerlerin sonradan tekrar gözden geçirildiğini kaydetti.

Kaplan, denizin doğası gereği kayıpların su yüzüne çıkabileceği zaman diliminde olduklarını dile getirerek, Marmara Denizi’ne açılacak sivil deniz araçlarına da dikkatli olunması konusunda çağrıda bulunulduğunu belirtti.

Bazı kayıp yakınları da İstanbul İtfaiyesi’ne ait botlarla arama çalışmalarına katılırken, diğerlerinin Kamiloba sahilinde bekleyişleri devam ediyor.