Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İhracatçılar Birliği’nden denizyolu semineri

Bu haberin fotoğrafı yok

MSC Gemi Acenteliği ve Antalya İhracatçılar Birliği’nin iş birliğinde Antalya’da “Akreditifli Yüklemeler ve Denizyolu Taşımacılığı Semineri” düzenlendi.

9 Ocak’ta Antalya İhracatçılar Birliği’nin toplantı salonunda gerçekleşen etkinliğe, Antalya ve çevre illerde faaliyet gösteren firmaların dış ticaret departmanlarından 50’nin üzerinde kişi katılım gösterdi.

Seminerde firma temsilcilerinin yanı sıra, Batı Akdeniz Gümrük Bölge Müdürü Ragibe Coşkun, Antalya Liman Başkanı Murat Müftüoğlu, DTO Antalya Şube Başkanı İnanç Kendiroğlu ve Antalya Gümrük Müdürü Halil Şaşmaz da hazır bulundu.

Konşimento ile ilgili genel bilgiler, akreditifli yüklemelerde bankalarda yaşanan konşimento kaynaklı rezerv konuları ve Milletlerarası Ticaret Odası çerçevesinde çözümlerin tartışıldığı eğitimi, MSC Gemi Acenteliği’nden Antalya Şube Müdürü Alkan Alicik ve Dokümantasyon Hizmetleri Müdürü Ahmet Aytoğan gerçekleştirdi. ,

 

 

 

virahaber.com