Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

blank

blank

blank

blank

blank

blank

yonetici
yonetici

Helal olsun sana Sümeyye Boyacı! Dünya şampiyonu oldu…

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu 14 yaşındaki Sümeyye Boyacı, Brezilya’da düzenlenen ‘Open Water Swimming World Championships’ yüzme şampiyonasında dünya şampiyonu oldu.

blank

Geçen Aralık ayında Meksika’da düzenlenen Paralimpik Dünya Şampiyonası’nda dördüncü olan Sümeyye Boyacı, geçen 26-28 Nisan tarihleri arasında Brezilya’nın Sao Paulo kentinde yapılan Açık Su Yüzme Dünya Şampiyonası’nda sırt üstü yarışlarda 45,92’lik derecesiyle dünya şampiyonu oldu. 50 metre kelebek stilinde de 3’üncülüğü elde ederek bronz madalya kazanan Sümeyye, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

blank

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile Sümeyye Boyacı’yı tebrik etti.

Kaynak: Sözcü

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER