Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESGAM Sualtı Fotoğraf Sergisi Espark’ta

Eskişehir‘de sualtı fotoğrafçılığı olarak koordine olan ilk grup özelliğini taşıyan

Eskişehir‘de sualtı fotoğrafçılığı olarak koordine olan ilk grup özelliğini taşıyan ESGAM(Eskişehir Sualtı Görüntüleme ve Araştırma Merkezi) 2010 yılında faaliyetlerine başlamıştır. 2010 yılından beri sualtı fotoğrafçılığında dünyaca ünlü, alanında uzman hocalarla çeşitli etkinlikler yapılmıştır ve bu doğrultuda faaliyetlerine devam edecektir.

ESGAM Genel Koordinatörü Erkan BALK amaçlarının “sualtı dünyasıyla henüz tanışmamış, bu büyülü dünyaya bir davet niteliği taşıyan ve dalışın popülaritesini artıran sualtı fotoğraflarımızla, kişiler arasında bir köprü kurarak daha geniş kitleleri sualtı dünyasıyla tanıştırmaktır. Bu doğrultuda hedefimiz teknik olarak belirli bir düzeye gelmiş dalıcıları alanında uzman hocalarımızla sualtı fotoğrafçılığı atölyeleri düzenleyerek Eskişehir’de sualtı fotoğrafçılığını daha geniş kitlelere ulaştırmak” olduğunu belirtmiştir.

Espark Alışveriş Merkezi’nde 21 Ocak 2012 tarihinde saat 14:00’te ESGAM Sualtı fotoğraf sergi açılışı AKP Milletvekillerimiz Ülker Can ve Salih Koca tarafından gerçekleştirmiştir.

Sergi 27 Ocak 2012 tarihine kadar Espark Alışveriş Merkezi’nde meraklılarıyla buluşacak.

Kaynak: Eskişehir Gündem