Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mistrallerdeki Rus üretimi donanımlar söküldü

Mistral tipi gemilerinin üretici şirketi DCNS’den bir yetkili “Mistrallerdeki Rusya’ya

Mistral tipi gemilerinin üretici şirketi DCNS’den bir yetkili “Mistrallerdeki Rusya’ya ait askeri donanım gemilerden söküldü. Donanımlar önümüzdeki haftalarda, Aralık ayında Rusya’nın St. Petersburg kentine teslim edilecek” dedi.

‘Mısırlı mürettebat eğitimden geçecek’

Yetkili gemilerin yeni donanımların eklenmesinin ardından Mısır’a sevk edileceğini ve Mısırlı mürettebatın 2016 yılının ilk 6 ayında eğitimden geçeceğini belirtti.

Moskova ve Paris Ağustos ayında Mistrallerin sevkiyatına yönelik 1.3 milyar dolarlık anlaşmayı feshetti. Paris bu nedenle Moskova’ya 1 milyar dolar tazminat ödemek zorunda kalmıştı.

Ekim ayında da Kahire ve Paris, Rusya için üretilen gemiler için yeni bir anlaşma imzaladı. Öte yandan Rusya’nın Mistraller için ürettiği helikopter ve donanımları satmak için Mısır’la görüştüğü de belirtildi.

Kaynak: Vira Haber