Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Angus FREW yeni görevinde

Bu haberin fotoğrafı yok

Bay FREW, 2013 yılının sonunda emekliye ayrılacak olan Torben SKAANILD’in yerine gelecek olup, BIMCO Yönetim Kurulu Şanghay’da düzenlenen toplantısında oy birliği ile Bay FREW’in Genel Sekreterliğini kabul etmiştir.

Danimarka’ya taşınacak olan Bay FREW yeni görevine Ekim ayının başında geçecek ve selefi Bay SKAANLID’den 6 ay boyunca destek alacaktır. Ayrıca BIMCO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine oy birliği ile Michael LUND’u getirmiştir. Kontrat ve Hukuki İşlere Genel Sekreter Yardımcısı Soren LARSEN başkanlık edecek olup, Teknik ve Operasyonel İşler Konularını da Genel Sekreter Yardımcısı Lars Robert PEDERSEN yönetecek.

Denizcilik Politikası ve Ekonomik İşler yeni tayin edilen Genel Sekreter Yardımcısı Michael LUND tarafından yürütülecektir. Bay SKAANİLD yaptığı açıklamada ‘Angus FREW dünyanın farklı bölgelerinde, denizcilik endüstrisinde kayda değer başarılara imza atmış bir kişi olup, BIMCO’ya birçok yenilik getirecektir’ dedi.

78.jpg

virahaber.com / Lloyd’s List Gazetesi