Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1915 YİLİNDA YASANANLAR BOGOTA'DA MASAYA YATİRİLDİ

11 Şubat 2015 Çarşamba – turizmhaberleri.com/haber merkezi Bogotá Externado Üniversitesi ve Ankara

11 Şubat 2015 Çarşamba

turizmhaberleri.com/haber merkezi

Bogotá Externado Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi işbirliğinde Kolombiya’nın Bogota şehrinde düzenlenen ” 1915: Osmanlı İmparatorluğu’nun En Uzun Yılı ” başlıklı sempozyum; 9-13 Şubat 2015 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Bogotá Externado Üniversitesi evsahipliğinde, Ankara Üniversitesi Latin Amerika Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğiyle düzenlenen sempozyuma; Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve öğretim üyelerinden oluşan heyet katıldı.


Latin Amerika ülkeleri temasları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in de aralarında bulunduğu beraberindeki heyetle Kolombiya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Sempozyumda yaptığı konuşmada çalışmalarından dolayı Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ‘e teşekkür etti.

1915 yılında yaşanılan olayların Kolombiya başta olmak üzere, tüm Latin Amerika ülkelerinde daha iyi anlaşılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen sempozyumda; 12 ülkeden (Arjantin, Meksika, Kolombiya, Küba, Venezuela, İspanya, Bulgaristan, Kanada, Türkiye, Peru, Kosta Rika ve Şili) 7’si Türk, 15’i yabancı olmak üzere 22 konuşmacı sunum yapacak.

Kaynak: turizmhaberleri.com