FERKO ILGAZ’DAKİ TESİSİNİ ŞUBAT SONU AÇACAK

Ferko, bu yıl EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort projesiyle katılıyor. Ilgaz Dağı’nın eşsiz doğasında inşa edilen ve Şubat ayı sonu itibarıyla faaliyete geçmesi planlanan Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arsında EMITT Fuarı’nda tanıtılıyor.

Tüm yıl açık olacak

Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort bünyesinde yer alan SPA, sağlık alanındaki üniteler ve çeşitli aktivitelerle bölge turizminin sadece kış sezonu ile sınırlı kalmamasını, yılın tamamına yayılması hedefleniyor. Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort; tüm yıl boyunca şehir gürültüsünden ve kıyı tatilinin bunaltıcı atmosferinden uzakta, yemyeşil bir doğada eşsiz bir manzara eşliğinde dinlenmenin, eğlenmenin ve spor yapmanın huzuru yaşatmak için tasarlandı. Ilgaz Dağı Milli Park’ı içerisinde 60 bin metre karelik alan üzerine kurulu tesis, 1750 metre yükseklikte yılın her mevsiminde tatil imkanı sunuyor.

Ilgaz’a 30 milyon dolarlık yatırım

Geçtiğimiz yıl inşasına başlanan ve toplam 12 bin 700 metrekarelik kapalı alana sahip olan Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort projesi hakkında bilgi veren Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten; “Otelimizi Şubat ayı sonu itibarıyla misafirlerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Projemiz, 261 oda ve 538 yatak kapasitesine sahip. Konaklamanın yanı sıra balo ve konferans salonlarıyla aynı anda yaklaşık 800 kişiye hizmet verebilecek olan tesisimiz, dört mevsim konuklarını ağırlayacak. Yeni tesiste yer alan SPA, sağlık alanındaki üniteler ve çeşitli aktiviteler ile yılın tamamında yüksek hizmet kalitesini misafirlerimize sunacağız. Ilgaz Mountain Resort’ün yenilenmesi ve Ilgaz Mountain Otel’in yapımı için yaklaşık 30 milyon dolarlık yatırım yaptık. Buraya yapmış olduğumuz yatırımla hem bölgenin gelişimine hem de Ilgaz’ın turizmdeki haklı yerini elde etmesine katkı sağlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Dört mevsim hizmet sunmanın bölge için çok önemli olduğunun altını çizen Gökçe Meriçten şöyle devam etti: “Ilgaz, ülkemizde kış turizmine elverişli çok az sayıda lokasyondan biri. Yüksekliği ve kar kalitesinin yanı sıra doğal güzellikleriyle dört mevsim turizm yapılmasına imkan sunan eşsiz bir yer. Ilgaz, ulaşım konusunda da Kastamonu Havaalanı’nın hizmete girmesiyle birlikte büyük bir avantaj elde etti. Bugün İstanbul’dan Kastamonu’ya uçuş süresi 55 dakika, havaalanından Ilgaz’a ise 20 dakikada gidilebiliyor. Dolayısıyla toplamda 1,5 saatlik yolculuk ile yılın her mevsimi doğanın sunduğu tüm konforu misafirlerimizin yaşama şansı bulunuyor.”

Kaynak: Turizm Gazetesi

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !




https://www.sualtigazetesi.com/wp-content/uploads/image-2-3.png