SUALTI Gazetesi
01 Ağustos 2010 Pazar Suadiye Sahilinde ETKİNLİK !!!

11 temmuz da tüm ülkede eş zamanlı olarak, bir çok dalgıç ve gönüllülerin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ÖZGÜR YUNUSLAR ÖZGÜR DALGIÇLAR etkinliğimizin İstanbul ayağını 1 AĞUSTOS Pazar günü 11:00 14:00 saatleri arasında SUADİYE SAHİLİNDE, bu kez çok daha geniş kapsamlı olarak, yelkenciler, bisikletçiler, motorcular, telsizciler ve daha pek çok farklı grupların katılımlarıyla gerçekleştireceğiz.
Ogün yelkenciler yelkenlerini GÖSTERİ MERKEZLERİNDEKİ TUTSAK YUNUSLAR için açacaklar, TUTSAK DENİZ MEMELİLERİNE ÖZGÜRLÜK için çevrilecek pedallar, telsizciler iyonesferden ulaştıracak tüm dünyaya, ÖZGÜRLÜK seslerimizi, sanayi dalgıçları sualtından seslenecekler karadakilere HAVUZLARDAN OKYANUSLARA, YUNUSLARA ÖZGÜRLÜK diye..
Gösteri merkezlerinin insanlık dışı uygulamalarını rehabilitasyon maskesi altında umut tacirliği yaptıklarını kamuoyuna bildirmek, konuya dikkat çekmek, bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirmeye çalıştığımız bu etkinliğimzde o gün siz değerli doğa çevre hayvan hakları savunucusu dostlarımızla beraber olmak istiyoruz. Ayrıca etkinlikte görev alabilecek gönüllülere de ihtiyacımız var.
Etkinlikte, afiş asmak, halkı bilgilendirmek, gelen konukları karşılamak, katılımcıları yönlendirmek, çıkabilecek acil ihtiyaçları temin etmek, dalgıçları hazırlamak gibi konularda gönüllü ekipleri oluşturmaya çalışıyoruz. Bu guruplarda gönüllü olmak isteyen arkadaşlar en kısa zamanda bize ulaşırlarsa çok seviniriz.
Görüşmek dileğiyle
Ege SAKİN
0555 495 44 28
egesakin@sualtigazetesi.com
19:01:31 - Wednesday, 21.07.10 - Etkinlik Duyuru - 229x -
permalink
Karma Oy: 0. Bu konuyu beğendiniz mi? [evet/hayır]
RSS 2.0 feed ile takip et, yazdır yada e-maille.
Sayfa araması 01 Ağustos 2010 Pazar Suadiye Sahilinde ETKİNLİK !!!
Aramada sonuc bulunamadı.
Google araması 01 Ağustos 2010 Pazar Suadiye Sahilinde ETKİNLİK !!
Aramada sonuc bulunamadı.
Add new comment:
Yorumunuz yayınlanmadan öce onaylanacak. Teşekkür ederiz!

